ПЛАН РОБОТИ КУ «Бочечківський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бочечківської сільської ради Конотопського району Сумської області на квітень 2021 р.

ЗаходиТермін виконанняВідповідальний
1.Участь у методичному пораднику на базі Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації – методичний порадник (онлайн) «Індивідуальна освітня траєкторія учня: принципи побудови, методи і форми реалізації» для консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників.05.04.2021Очкурова Л.І.
2.Онлайн-нарада «Організація освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання» для учителів інформатики та заступників директорів з навчальної і навчально-виховної роботи.06.04.2021Голуб Н.А.
3.Онлайн-нарада “Оцінювання результатів навчання у 3 – 4х класах Нової української школи” для учителів початкових класів.07.04.2021Очкурова Л.І.
4.Участь у методичному пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – обласний онлайн-семінар «Формування предметної компетентності учнів з розділу «Збройні Сили України на захисті Вітчизни» навчальної програми предмета «Захист України» для вчителів предмета «Захист України» закладів загальної середньої освіти.08.04.2021Очкурова Л.І.
5.Участь у методичному пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – обласний онлайн-семінар «STEM-технології під час вивчення освітньої галузі «Природознавство» для вчителів біології, екології закладів загальної середньої освіти.12.04.2021Очкурова Л.І., Голуб Н.А.
6.Участь у методичному пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – обласний онлайн-семінар «Готуємося до реалізації Державного стандарту базової загальної середньої освіти: наукові дослідження на уроках фізики» для вчителів фізики закладів загальної середньої освіти.15.04.2021Очкурова Л.І., Голуб Н.А.
7.Участь у методичному пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – обласний онлайн-семінар «Моніторинг і самоаналіз забезпечення якості освіти у закладі загальної середньої освіти» для директорів закладів загальної середньої освіти.19.04.2021Очкурова Л.І.
8.Участь у методичному пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – обласний онлайн-семінар «Кабінет хімії / STEMлабораторія – безпечна територія закладу загальної середньої освіти» для вчителів хімії закладів загальної середньої освіти.20.04.2021Очкурова Л.І.
9.Участь у методичному пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – обласний онлайн-семінар «Екологічне виховання як засіб формування життєвих компетентностей особистості школяра» для заступників директорів, які відповідають за виховну роботу в закладах загальної середньої освіти.21.04.2021Очкурова Л.І., Голуб Н.А.
10.Участь у методичному пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – обласний онлайн-семінар «Реалізація наскрізної змістової лінії «Екологічна безпека та сталий розвиток» у курсах географії та економіки» для вчителів географії та економіки закладів загальної середньої освіти.22.04.2021Очкурова Л.І., Голуб Н.А.
11.Участь у методичному пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – обласний онлайн-семінар «Освітнє середовище – чинник модернізації освітнього процесу закладу дошкільної освіти» для спеціалістів управлінь (відділів) освіти, консультантів центрів професійного розвитку, педагогічних працівників закладів дошкільної освіти.23.04.2021Голуб Н.А.
12.Участь у методичному пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти «Розвиток і реалізація творчого потенціалу учителя» для консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.26.04.2021Голуб Н.А.
13.Обласна школа майбутнього вчителя-методиста (онлайн) «Власна методична розробка: специфіка та особливості побудови» для педагогів, які претендують на присвоєння педагогічного звання «учитель-методист» (вихователь-методист», «керівник гуртка методист» тощо) у 2021-2022 н.р. на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти запланований на 06.04.2021, відбудеться.27.04.2021Очкурова Л.І., Голуб Н.А.
14.Участь у методичному пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – обласний науково-методичний семінар (онлайн) «Формування та розвиток дослідницької компетентності учнів у процесі навчання математики» для керівників методичних об’єднань учителів математики, учителі математики закладів загальної середньої освіти.28.04.2021Очкурова Л.І.
15.Участь у методичному пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – методичний порадник (онлайн) «Особливості реалізації 4-х змістових ліній НУШ в освітньому процесі з фізичної культури в закладах загальної середньої освіти» для керівників методичних об’єднань учителів фізичної культури.29.04.2021Очкурова Л.І.
16.Онлайн конференція з обміну досвідом щодо впровадження хмарних технологій в освітній процес з метою формування інформаційно-комунікаційних компетентностей учнів та їх всебічного розвитку на уроках інформатики, історії, географії.29.04.2021Очкурова Л.І., Голуб Н.А.
17.Участь у методичному пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – обласна творча група «Виховання учнів на цінностях української ідентичності на уроках іноземної мови» для вчителів англійської мови – членів обласної творчої групи.30.04.2021Голуб Н.А.
18.Консультація для учителів Професійне зростання вчителя шляхом оволодіння сучасними освітніми технологіями».квітеньОчкурова Л.І., Голуб Н.А.
19.Консультативна допомога заступникам директорів, щодо вибору освітніх програм на 2021/2022 н. р. у початкових класах.квітеньОчкурова Л.І., Голуб Н.А.
20.Аналіз можливостей та створення творчих груп педпрацівників.квітеньОчкурова Л.І., Голуб Н.А.