В онлайн-режимі проведено нараду з питань організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання

6 квітня 2021 року  працівниками КУ «Бочечківський ЦПР ПП» проведено в онлайн-режимі на платформі ZOOM нараду з заступниками директорів закладів загальної середньої освіти та вчителями інформатики Бочечківської сільської ради, Дубов’язівської селищної ради, Попівської сільської ради, на якій обговорено питання організації освітнього процесу в закладах освіти під час карантину.

Консультант центру Голуб Н.А. назвала основні документи, які регламентують роботу закладів освіти у період карантину та особливості організації ефективного освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання.

Під час наради Бережний О.В. (учитель інформатики Козацького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ») і Костирко Я.В. (учитель інформатики Попівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів) розповіли про особливості роботи на електронній освітній платформі Google classroom і сервісі Zoom.

Підбиваючи підсумки наради, Голуб Н.А.  звернула увагу на необхідність реалізації всіх існуючих можливостей щодо впровадження технологій дистанційного навчання, забезпечення  взаємодії та зворотного зв’язку між всіма учасниками освітнього процесу.