ПЛАН РОБОТИ КУ «Бочечківський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бочечківської сільської ради Конотопського району Сумської області на травень 2021 р.

ЗаходиТермін виконанняВідповідальний
1.Участь в обласному науково-методичному онлайн-семінарі на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – «Формування медіаграмотності в процесі навчання математики учнів» для керівників методичних об’єднань учителів математики, учителі математики закладів загальної середньої освіти.06.05.2021Очкурова Л.І.
2.Участь в обласному онлайн-семінарі на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – «Реалізація наскрізних змістових ліній на уроках трудового навчання» для вчителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти.12.05.2021Голуб Н.А.
3.Участь в обласному онлайн-семінарі на базі Сумського обласного інституту післядипломної  педагогічної освіти – «Готуємося до реалізації  Державного стандарту базової загальної середньої освіти: інформаційно комунікаційні технології на уроках фізики» для вчителів фізики закладів  загальної середньої освіти.13.05.2021Очкурова Л.І.
4.Участь у методичному онлайн-пораднику на базі Сумського обласного інституту післядипломної  педагогічної освіти – «Реалізація наскрізних  змістових ліній на уроках суспільних дисциплін» для вчителів історії закладів  загальної середньої освіти.14.05.2021Голуб Н.А.
5.Участь в обласному онлайн-семінарі на базі Сумського обласного інституту післядипломної  педагогічної освіти – «Актуальні аспекти взаємодія  з родинами вихованців в умовах осучаснення дошкільної освіти» для  спеціалістів управлінь (відділів) освіти, консультантів центрів професійного  розвитку, педагогічних працівників закладів дошкільної освіти.18.05.2021Голуб Н.А.
6.Участь в обласному онлайн-семінарі на базі Сумського обласного інституту післядипломної  педагогічної освіти – «Формування предметної  компетентності учнів з теми «Ручні гранати та поводження з ними»  навчальної програми предмета «Захист України» для вчителів предмета  «Захист України» закладів загальної середньої освіти.21.05.2021Голуб Н.А.
7.Участь у методичному пораднику (онлайн) «Розвиток і реалізація творчого  потенціалу учителя» для консультантів центрів професійного розвитку  педагогічних працівників на базі Сумського обласного інституту  післядипломної педагогічної освіти.24.05.2021.Голуб Н.А.
8.Участь в обласному онлайн-семінарі «Екологічне виховання як засіб  формування життєвих компетентностей особистості школяра» для  заступників директорів, які відповідають за виховну роботу в закладах  загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту  післядипломної педагогічної освіти.25.05.2021Очкурова Л.І.
9.Участь у методичному онлайн-пораднику на базі Департаменту освіти і науки Сумської обласної  державної адміністрації – «Створення  онлайнового освітнього середовища у Новій українській школі» для  консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників.26.05.2021Голуб Н.А.
10.Консультпункт для вихователів: «LEGO-тур. Моторика, мовлення, креативність дошкільника засобами конструювання»20.05.2021Голуб Н.А.
11.Робота по наповненню сайту КУ «Бочечківський ЦПР ПП» Бочечківської сільської радитравеньОчкурова Л.І., Голуб Н.А.
12.Консультпункт «Індивідуальний навчальний план – як спосіб реалізації індивідуальної освітньої траєкторії.травеньОчкурова Л.І., Голуб Н.А.
11.Хакатон «Формування інноваційного здоров’язбережувального освітнього середовища: досвід проектування і реалізації» для учителів початкових класів27.05.2021Очкурова Л.І., Голуб Н.А.
12.Заняття з психологом «Гігієна для розуму. Що таке майндфулнес-медитація та як вона впливає на наш мозок»31.05.2021Очкурова Л.І., Голуб Н.А.