ПЛАН РОБОТИ КУ «Бочечківський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бочечківської сільської ради Конотопського району Сумської області на вересень 2021 р.

ЗаходиТермін виконанняВідповідальний
1.Ознайомлення педагогічних працівників з новими нормативними документами в галузі освіти КМУ, Верховної ради та МОНУ, оприлюднення матеріалів на власних Web – ресурсахвересеньОчкурова Л.І. Голуб Н.А.
2.Консультпункт для учителів: «Підготовка вчителя до самоосвітньої діяльності як складова його професійного зростання»вересеньОчкурова Л.І. Голуб Н.А.
3.Оновлення інформаційного банку даних про кількісний і якісний склад педагогічних працівників у 2021 – 2022 навчальному роцівересеньОчкурова Л.І. Голуб Н.А.
4.Індивідуальні консультації для педагогів, які атестуються у 2021 – 2022 навчальному році на підтвердження, присвоєння вищої категорії та педагогічних знань щодо оформлення атестаційної документації (за запитом)вересеньОчкурова Л.І.  
5.Участь консультанта ЦПР ПП та педагогічних працівників закладів освіти у вебінарах, онлайн-конференціях та інших методичних заходах, що пропонує СОІППО та УІРОвересеньГолуб Н.А.  
6.Оновлення інформації на веб-сайті КУ БЦПР ППвересеньГолуб Н.А.
7.Аналіз структури методичних об’єднань у ЗЗСО та координація їх діяльностівересеньОчкурова Л.І.  
8.Консультування з питань «Використання ефективних інструментів мотивації до освітньої діяльності через проектну діяльність»вересеньОчкурова Л.І.
9.Анкетування педагогічних працівників закладів освіти щодо визначення ефективності роботи педагогічних спільнотвересеньОчкурова Л.І. Голуб Н.А.
10.Інтерактивний вернісаж педагогічних знахідок – 2021 для учителів початкових класів «Дистанційне навчання – старт із сьогодення в майбутнє»17.09.2021Очкурова Л.І.
11.Тематичний івент: «Особистісно орієнтоване навчання в контексті роботи з дітьми з ООП»24.09.2021Очкурова Л.І. Манєшкіна В.В.
12.Експрес-майстерня «Підвищуємо цифрову грамотність». Створення груп в соціальних мережах як одна із форм ефективної роботи з педагогічними працівниками та робота на платформі «EdWay».вересеньОчкурова Л.І. Голуб Н.А.