ПЛАН РОБОТИ КУ «Бочечківський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бочечківської сільської ради Конотопського району Сумської області на жовтень 2021 р.

ЗаходиТермін виконанняВідповідальний
1.Участь в обласному онлайн-семінарі «Організаційно-методичне забезпечення проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання в 2021-2022 н.р.» на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти для вчителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти.06.10.2021Голуб Н.А.
2.Участь в обласному онлайн-семінар «Підготовка учнів закладів загальної середньої освіти до інтелектуальних математичних змагань: організаційно-методичні аспекти» для керівників методичних об’єднан учителів математики, учителів математики закладів загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.07.10.2021Очкурова Л.І.  
3.Участь в методичному пораднику (онлайн) «Сучасне освітнє середовище закладу загальної середньої освіти» для директорів закладів загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.11.10.2021Очкурова Л.І. Голуб Н.А.
4.Тематичний івент: «Професійна мобільність педагога в роботі з особливою дитиною»12.10.2021Голуб Н.А. Манєшкіна В.В.
5.Участь в обласному онлайн-семінарі «Методичні аспекти формування знань про історичну особистість в учнів на уроках історії» для вчителів історії закладів загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.12.10.2021Голуб Н.А.  
6.Участь у методичному пораднику (онлайн) «Підвищення професійної компетентності педагогів у сучасних умовах» для педагогічних працівників, адміністрації закладів освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.18.10.2021Очкурова Л.І. Голуб Н.А.  
7.Участь в обласному науково-методичному семінарі (онлайн) «Формування хімічної компетентності споживача в учнів закладів загальної середньої освіти» для вчителів хімії закладів загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.19.10.2021Голуб Н.А.
8.Участь в обласному онлайн-семінарі «Медіаосвіта в освітньому процесі закладу дошкільної освіти» для спеціалістів управлінь (відділів) освіти, консультантів центрів професійного розвитку, педагогічних працівників закладів дошкільної освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.20.10.2021Голуб Н.А.
9.Участь в обласному онлайн-семінарі «Батьківські збори як складова роботи закладу загальної середньої освіти» для заступників директорів, які відповідають за виховну роботу в закладах загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.22.10.2021Очкурова Л.І.
10.Участь в обласному онлайн-семінарі «Інструменти педагогічного маркетингу в професійній діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи» для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.26.10.2021Очкурова Л.І. Голуб Н.А.
11.Участь в обласному онлайн-семінарі «Використання запитань інтегрованого змісту як умова формування світоглядних орієнтацій учнів на уроках географії та економіки» для вчителів географії та економіки закладів загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.27.10.2021Очкурова Л.І.
12.Участь в обласному онлайн-семінарі «Формування соціокультурної компетентності учнів на уроках іноземної мови» для вчителів іноземних мов закладів загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.28.10.2021Голуб Н.А.
13.Участь в обласному онлайн-семінарі «Реалізація наскрізних змістових ліній на уроках інформатики» для вчителів інформатики закладів загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.29.10.2021Очкурова Л.І.
14.Індивідуальні консультації для педагогів, які атестуються у 2021/2022 н.р.за запитомОчкурова Л.І.
15.Індивідуальні консультації для педагогів з питань професійного розвитку.за запитомОчкурова Л.І.
16.Участь працівників ЦПР ПП у вебінарах, онлайн-конференціях та інших методичних заходах, що пропонує СОІППО та УІРОжовтеньОчкурова Л.І. Голуб Н.А. Шаповалова О.А.
17.Оновлення інформації на веб-сайті КУ БЦПР ППжовтеньГолуб Н.А.
18.Створення вайбер груп педпрацівників за напрямом діяльності.жовтеньОчкурова Л.І. Голуб Н.А. Шаповалова О.А.