ТАЙМ – МЕНЕДЖМЕНТ: ВЧИМОСЯ ЕФЕКТИВНО ПЛАНУВАТИ СВІЙ ЧАС

На базі КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» відбувся захід для психологів Попівської, Дубов’язівської та Бочечківської громад на тему: «Тайм-менеджмент: вчимося ефективно планувати свій час».

Спікерами спільного заходу стали фахівець КУ ІРЦ (психолог) Тетяна АНДРУШКО та психолог КУ «Бочечківський ЦПРПП» Олена ГОРБАЧ.

Психологи мали змогу під час тренінгу навчитися:

  • 1.Планувати час і раціонально його використовувати для самовдосконалення;
  • 2.Використовувати максимально власний потенціал;
  • 3.Боротися з «ПОГЛИНАЧАМИ ЧАСУ».

Учасники заходу були не просто спостерігачами, а, навпаки, мали змогу випробувати різноманітні нестандартні вправи для ефективної організації власного часу та зняття емоційної напруги.

У комфортній атмосфері були проведені й випробувані такі вправи як «Знайомство» з використанням метафоричних карт «Світ очима свого дитинства», вправа «Пісковий годинник», яка допомогла зрозуміти важливість свого особистого часу, вправа «Визначимо своїх «ЖАБ»,  цікава і креативна вправа «Ділимо слона» для збільшення своєї продуктивності та вправа «Хронотип». 

Крок за кроком ми все більше розуміємо про важливість власного часу, який має безцінне значення у плануванні робочих моментів.

Логічним завершенням заходу став тест визначення ефективності планування своїх справ.

В подальших планах – провести  низку подібних заходів для збереження ментального здоров’я, життєстійкості та емоційного спокою.