ПЛАН РОБОТИ КУ «Бочечківський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бочечківської сільської ради Конотопського району Сумської області на листопад 2021 р.

ЗаходиТермін виконанняВідповідальний
1.Воркшоп «Траєкторія професійного розвитку педагогічних працівників» для педагогів закладів загальної середньої освіти Бочечківської сільської ради, Дубов’язівської селищної ради10.11.2021Очкурова Л.І. Голуб Н.А. Шаповалова О.А.
2.Участь в обласному онлайн-семінарі «Формування соціокультурної компетентності учнів на уроках зарубіжної літератури» для вчителів зарубіжної літератури та російської мови закладів загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.11.11.2021Голуб Н.А.
3.Участь в обласному онлайн-семінар «Формування предметної компетентності учнів з розділу «Вогнева підготовка» навчальної програми предмета «Захист України» для вчителів предмета «Захист України» закладів загальної середньої освіти.на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.15.11.2021Голуб Н.А.  
4.Вебінар «Розвиток навичок стресостійкості й психологічного відновлення»16.11.2021Шаповалова О.А.
5.Участь в методичному пораднику (онлайн) «Упровадження інноваційних освітніх технологій як складова передового педагогічного досвіду» для педагогічних працівників, адміністрації закладів освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.23.11.2021Очкурова Л.І. Голуб Н.А.
6.Участь в обласній школі молодого вчителя (онлайн) «Компетентнісно орієнтований урок географії та економіки в контексті вимог нової української школи» для вчителів географії та економіки закладів загальної середньої освіти (стаж роботи до 3-х років) на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.24.11.2021Голуб Н.А. Очкурова Л.І.
7.Участь в обласному LEGO – марафоні # 3 (онлайн) «Педагогіка гри у закладах дошкільної освіти» для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.25.11.2021Голуб Н.А.  
8.Участь в обласному семінарі (онлайн) «Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» у 2021-2022 н.р.: організаційно методичні аспекти» для координаторів гри «Кенгуру» в містах (районах), ОТГ області на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.29.11.2021Очкурова Л.І.
9.Індивідуальні консультації для педагогів з питань професійного розвитку.за запитомОчкурова Л.І. Голуб Н.А. Шаповалова О.А.
10.Косультпункт для вчителів початкових класів: «Підготовка вчителя до самоосвітньої діяльності як складова його професійного зростання»за запитомОчкурова Л.І.
11.Участь працівників ЦПР ПП у вебінарах, онлайн-конференціях та інших методичних заходах, що пропонує СОІППО та УІРОлистопадОчкурова Л.І. Голуб Н.А. Шаповалова О.А.
12.Оновлення інформації на веб-сайті КУ БЦПР ППлистопадГолуб Н.А.