ПЛАН РОБОТИ КУ «Бочечківський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бочечківської сільської ради Конотопського району Сумської області на грудень 2021 р.

ЗаходиТермін виконанняВідповідальний
1.Участь в обласному семінарі (онлайн) «Професійний розвиток учителя: методичні аспекти» для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.07.12.2021Очкурова Л.І.
2.Участь в обласному семінарі (онлайн) «Готуємося до реалізації Державного стандарту базової загальної середньої освіти: застосування принципів сталого розвитку суспільства на уроках фізики» для вчителів фізики закладів загальної середньої освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.08.12.2021Очкурова Л.І.
3.Участь в обласному LEGO-марафоні # 3 «Педагогіка гри у закладах дошкільної освіти» для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.16.12.2021Голуб Н.А.  
4. Інформаційний хаб «Професійний стандарт як орієнтир для самооцінювання та паланування траєкторії професійного розвитку педагогами»15.12.2021Очкурова Л.І.
5.Інформаційний хаб «Супервізія: професійна підтримка і професійний розвиток педагога»16.12.2021Голуб Н.А.